Röntgen – 3D CT

A digitális, extra képélességű felvételek azonnali elkészül rövid idő alatt. Ráadásul a kedvező ár is vonzó lehet sokaknak. Gyorsaság, minőség és megfizethetőség kombinációja a legjobb szolgáltatás!

Fogászati diagnosztika

Digitális panoráma röntgen3D CT

Az extra éles digitális panoráma röntgenek gyorsasága és részletessége valóban lenyűgöző. Az alacsony sugárzási mennyiség fontos előrelépés a betegek számára, mivel minimális sugárzással érhető el a kívánt felvételminőség, ami hasonló a szabadban tartózkodáshoz mért sugárzási szintekhez. Ez a fejlett technológia segít a pontos diagnózisban, miközben maximalizálja a biztonságot a betegek számára.

  • Vizsgálat és konzultáció
  • Digitális panoráma röntgen
  • 3D CT
Digitális panoráma röntgen - 3D CT

Miért fontos a röntgen?

A vizsgálat és góckutatás során az orvos speciális képalkotó eljárásokat alkalmaz, például panoráma röntgent vagy CT/CBCT röntgent, hogy átfogó képet kapjon a fogak állapotáról és az esetleges rejtett ínyproblémákról.

A fogászati röntgenezés (panoráma röntgen) kulcsszerepet játszik a fogak vizsgálatában.

Person Holding Black Ipad With White Case
Fogászati diagnosztika

3D CT

A prémium minőségű, digitális felvételek gyorsan és azonnal elkészülnek rövid idő alatt. Emellett vonzó lehet az alacsony ár is számos ember számára. Gyorsaság, kiváló minőség és megfizethetőség egyesül, így nyújtva a legjobb szolgáltatást!

  • Vizsgálat és konzultáció
  • Digitális panoráma röntgen
  • 3D CT
Digitális röntgengép
Van kérdése?

Keressen bizalommal az alábbi gombra kattintva, vagy keressen minket az elérhetőségeknél található telefonszámon!

A digitális panoráma röntgenfelvétel egy olyan kép, ami az egész szájüreget és fogakat ábrázolja két/három dimenzióban, lehetővé téve mindkét állkapocs egyidejű megjelenítését egyetlen képen.

A fogászati diagnosztika első lépése felmérni a páciens általános egészségi állapotát. 

Nemcsak a tüneteket, panaszokat jegyzi fel a szakember, hanem a korábbi és jelenleg is fennálló betegségeket is – emellett fontos rögzíteni az étkezési, életviteli és fogápolási szokásokat, amelyek befolyásolhatják állapotunkat.

Mielőtt elkezdődik a vizsgálat, kérjük, távolítsa el minden fémtárgyát (pl. fülbevalók, nyakláncok, piercingek, fogsor stb.).

A fogászati segédünk részletesen tájékoztatja Önt a vizsgálat menetéről, és adja az instrukciókat a felvétel előtt.

Az Ön teljes védelme érdekében sugárzás elleni ólomköpenyt biztosítunk.

A vizsgálat során a helyzetek értékelhető felvételei érdekében fontos a mozdulatlanság. Ha mozog, homályos képek készülhetnek, és szükségessé válhat a felvétel megismétlése.